Vyhledávání


Kontakt

M.K.K.T. Praha o.s.
TJ Sokol Prosek - Praha 9
Na Proseku 6/15
190 00 Praha 9

KICKBOX
Út - 20:30

Tel.: 724 214 279

E-mail: m.k.k.t@seznam.cz

Články

DC Paprsek - zahradní slavnosti 2016


   Dne 24.6.2016 jsme se zúčastnili podruhé zahradní slavnosti DC Paprsek. Tento rok jsme bohužel neměli připravené ukázkové vystoupení, ale i přesto, to bylo velice povedené. Program celé slavnosti byl pestrý. Probíhala tombola, různá vystoupení, např. s cvičenými psy a samozřejmě po celou dobu v doprovodu hudební kapely. Bylo tu připravené i grilovaní a malý pouťový kolotoč pro děti. U našeho stánku jsme měli připravené veškeré vybavení, které bylo volně k zapůjčení. Pro děti jsme si připravili i malé sladké překvapení, kdy jsme každému rozdávali zmrzlinu. :) Během dne se u našeho stánku vystřídali nejen děti, ale i rodiče a pořadatelé akce, kde si mohli vyzkoušet zaboxovat na lapy nebo na pytel atd.. Dokonce jsme zde byli osloveni motorkáři z Bikers Prague, s možnou spoluprácí a účastí na jimi pořádané akci. Slavnost byla vydařená a chtěli bychom vzkázat velké díky Tomínovi a Adamovi za pomoc a že nás v tom nenechali a podpořili tuto akci. Doufáme, že se zúčastníme i další rok a to ve větším počtu. ;) T.D.

Zahradní slavnosti DC Paprsek

    Dne 20.6. jsme byli pozváni na zahradní slavnosti DC Paprsek. Jedná se o organizaci, která svým posláním sociální služby denního stacionáře Dětského centra Paprsek - Střediska Prosek poskytuje mnohostrannou podporu dětem, mladým dospělým s postižením a jejich rodinám, a umožnuje jim tak v co možná největší míře žít běžným způsobem života. Tuto organzaci jsme nedávno oslovili s nabídkou pomoci (pomohli jsme s organizací a přepravou do zoologické zahrady) a zároveń začali spolupracovat. Když nás požádali, zda-li bychom jim nepřispěli nějakou tou ukázkou Kickboxu do jejich programu, což nás velmi potěšilo, tak jsme neváhali :). Součástí programu byli 3 vystoupení z toho jedno naše. Naše ukázka proběhla v duchu improvizace, i přes nepřipravenost jsme sklidili potlesk i obdiv, za což jsme byli moc rádi a potom jsme se věnovali dětem :). Pak následovalo symbolické pasování na rytíře, bylo to pro lidi co pomáhají Paprsku. Velikánským překvápením pro nás bylo, když na závěr volali mne (Michal K.), za náš klub jsem převzal certifikát a pamětní medaily. Této příležitosti jsem rovnou využil a za celý tým jsem předal menší finanční částku, kterou jsme se členy klubu mezi sebou vybrali. Byl to skvělý den a těšíme se na další. Na závěr poděkování za pomoc: Země lidí o.s., Ing. Jan Ziegler., Adriana, Týna, Káta, Fíla, Beny, Kuba, Zoubek, Zadri, Svobodák, Farky a velký dík Tomíno! Michal.

  Vánoční Kosa Cup


     Poradna radost!!! dekuji klukum za vykony!!! fila ma u nas mega respekt ze prijal tu vyzvu muset jit bouchat -70kg muzi ze svyma 57kg v 16 letech..!!!! nevadi ze nam to nevyslo ale dal do toho všechno..nemel to lehky (s vitezem této kategoie -70kg) ale rval se jako lev...!! bohužel kvůli krvaceni z nosu sme po ukonceni rozhodcim dal nemohli pokracovat ale je u me vitez ze se tomu vůbec postavil a vybouchal podle me svůj "nejlepší a nejtvrdsi" zapas..dal dekuji tomankovi za nas klub ze hezky zakoncil tenhle rok vstupem na bednu za 3.misto..dva dny před zapasem vyladil vahu o 5kg mene..clovek se pak muze citit zeslable ale on ukazal ze v nem sila porad setrvala a sel si pro to co sme planovali..!! a jako poslednímu chci podekovat kratasovi ze vybouchal kvele 2.místo za nase barvy! urcite budeme radi kdyz za nama obcas zavita..nejlepší darek sem od vas dostal a klubu ste v začátcích udelali zase o kus lepsi jmeno..nejlepší na tom je ze sme teprve vyrazili ze startu a jedeme dal a ještě dal! vecer kdo chce tak vas zvu na vanocni vecirek mkkt praha kde mame opravdu co zapijet! p.s. dekuji vsem co prisli ty nase hladovy zvířata podporit i tem co drzeli palce "z povzdáli" www.mkktpraha.cz M.K.
 
 

2.kolo MČR v Muay Thai

    V pondělí 28.10.2013 proběhlo 2.kolo MČR v Muay Thai, kterého se zúčastnil Michal K.. Den předem se dozvídáme soupeře, překvapením ale bylo to, že zápas byl o postup do dalšího fightu, což znamenalo, že pokud Michal vyhraje, musí zápasit ještě v jednom fightu. V prvním fightu Michal nastoupil proti borci ze Slovenska, na první pohled byla jasná váhová převaha borce. Boj byl do půlky druhého kola vyrovnaný, ale pak rozhodovala fyzická připravenost, Michal vítězí 2:1 na body a postupuje do dalšího boje. V dalším boji mu byl přiřazen svěřenec Andreho Reinderse, soupeř byl dlouhý, ale hlavně kvalitní. Hned v prvním kole posílá hákem na bradu Michala na zem a do počítání, naštěstí další nátlak (hlavně od kolen :D) Michal ustává. Bohužel zápas končí výhrou pro borce 3:0 na body, ale bohu dík pro Michala ne knockoutem.  Michal odváží tedy 1výhru a 1prohru, ale hlavně cenné body do tabulky a zkušenosti. 8.prosince nás čeká 3.kolo, teď už jsme moudřejší a víme, že může nastat stejná situace mít více zápasů a můžeme se na to připravit.
 

 Kosa Cup 2013

    M.K.K.T.Praha se dnes 13.10.2013 zúčastnil 10.ročníku turnaje KosaCup. Za náš klub se šli bít Tomáš Košátko a Tomáš Farkač, pro Farkyho jeho premiéra. Tomíno zápasil v kategorii -80kg, kde v prvním zápase porazil v prodloužení jasně na body soupeře z Německa. V dalším zápase se utkal s borcem z Polska a rovněž si odnesl další výhru a postup do boje o věcné ceny. Bohužel se to neobešlo bez zranění a po konzultaci s lékařem jsme se dohodli že dál nepůjde, přesto si Tomíno odváží 2.výhry a nové zkušenosti. Farky zápasil v kategorii +90kg, v jeho premiéře mu los připsal borce z Polska. I přes výškovou převahu borce, si Farky vedl v začátku dobře, bohužel psychika a špatné fyzické rozložení sil vzalo za své a Farky odchází s porážkou. Ale jak se říká "něco špatné, pro něco dobré!", Farky si rovněž odváží zkušenosti, které si myslím, že jsou částečné důležité proto, aby se každý z nás lepšil! Jinak děkuji všem členům a fanouškům za fandění, přízeň a podporu! US! M.K. :)
 

10.kolo MČR Muay Thai

   V neděli 26.5. se uskutečnilo posledí kolo MČR v Muay Thai. Pocity z prvního fightu v muay thai jsou smíšené, mohlo to být určitě lepší kdybych myslel hlavou a pořádně rozložil síly. Jsem ale rád za tu zkušenost a že jsem konečně ochutnal nový styl s plný kontaktem a teď už jen pořádně máknout. Myslím si, že dnešní zápas skončený remízou je dobrý start do dalších zápasu a nové sezóny. Ještě jednou děkuji všem za podporu. US!

Prague Open 2013

   Michal Krása se v sobotu 27.4. zúčastnil turnaje Prague open 2013. Michal zápasil v kategorii kicklight a navíc v lightcontactu -74kg a obsadil skvělé 2. a 3. místo ! Gratulujeme!

Bohemia Open 20.4.2013

  
   REPORTAZ - vcera 20.4. se odehral 2.rocnik mezinarodniho turnaje Bohemia Open, jejimz poradatelem byl domaci klub Kosagym Kadan. Tohoto turnaje se za M.K.K.T. zucastnili nasi tri zavodnici (Filip "Fila" Kocabek, Tomas "Tomino m." Kosatko a Michal Krasa). V rannich hodinach se nase vyprava vypravila do mesta Kadan. Po prijezdu se sli nasi borci registrovat a vazit.
   Po dlouhem cekani to vypuklo, jako prvni tzv. na stipani dreva sel nas nejmladsi borec Fila. V prvnim zapase prvniho kola si vedl vyrovnane, ale bohuzel 2:3 ho souper prebodoval. V druhem kole ale ukazal toho Filu, jakyho zname ze sparringu a suverene 5:3 na body zvitezil, tim si pripsal svoji prvni vyhru v zap. bilanci! V dalsi zapase vyfasoval souseda z Nemecka. Borec byl viditelne tezsi a dobre si udrzoval Filu od tela, prvni kolo F. prohraval, pak ale zase nasadil tempo. Bohuzel to uz na vitezstvi nestacilo, to F. poslalo do looser pavouka, kde se zapasi o treti misto. Nasledoval dasli fight, ktery F. zaslouzene vyhral a cekalo ho semifinale o 3.misto. Bohuzel z tretiho zapasu si F. odnesl zraneni na ruce a odstoupili jsme z turnaje. Cil vyjezdu byl ale splnen, coz bylo jet si min. pro jeden vyhranej zapas a F. zvladl si odvezt rovnou dva.
   Dalsi fighty, tentokrat dospelych, zacaly po 14:00 hodine. Tentokrat sel na radu a na svoji premieru Tomino m.. V prvnim zapase a prvnim kole si T. vybojoval vedeni 2:1 na body, uz stacilo malo na vyhru, ale ve druhem kole nas zradila fyzicka. Nasledoval presun do looser pavouka, kde soupere zaslouzene porazi a take si pripisuje svoji prvni vyhru v zap.bilanci. V dalsim zapase nam neprali rozhoci, prvni kolo ukazkove nabodoval soupere, ale nepochopitelne pridelili souperi 3 body a nam 1 a v druhem kole uz dosla opet fyzicka, souper byl aktivnejsi a tim ho vyradil z turnaje. Presto nemusime veset hlavu, protoze cil byl odbouchat zapas hlavne s dobrym pocitem a nezalezelo na tom jestli byl vyhrany nebo prohrany. T. ale dokazal si odvezt rovnou vyhru i dobry pocit. Dulezite je ale zminit, ze si odvezl vyhru po trech mesicich treninku!
   Jako posledni na radu sel Michal, do prvniho souboje dostal borce z Polska. Zapas nebyl nejhorsi, ale polak byl mnohem aktivnejsi a M. vyradil z boje o nejvyssi pricky, zde tedy take nasledoval presun do looser pavouka. V dalsim zapase mu byl vybran borec z Brna, ktereho jasne prebodoval a vyhrou postoupil do dalsich boju o 3.misto. Posledni zapas uz nebyl tak slavny. V prnim kole po paradnich vymenach si M. pripisoval viteztvi na svoji stranu, bohuzel v druhem kole podcenil soupere a svoji chybou se nechal vyradit.
   Zaverem bych chtel rict, ze kazdy den neni posviceni, ale s vykonama muzeme byt spokojeni. Kazdy si odvezl vyhru, dalsi nove zkusenosti a hlavne motivaci vic makat! Nejvetsi cena(vyhra) na tom stejne je - Fila, 2 vyhry! Tomino, prvni turnaj po trech mesicich a hned vyhra! :) P.S. dekujem doprovodu a vsem kteri drzeli palce! .)

 

Vánoční Kosa Cup 2012

 

   Po spontalnim rozhodnuti se dnes 15.12.2012 Michal zúčastnil a reprezentoval naší skupinu na vánočním poháru Kosa cup. Jeho váhová kategorie - 75 kg, kde bojoval každej s každým přišla na řadu kolem 1 odpoledne. První zápas šel s borcem Janem Fisherem. Už od začátku bylo vidět, že Michal má značnou převahu a také se to potvrdilo při rozhodnutí rozhodčích. Vyhrál 5-2 na body. Pak následoval krátký odpočinek a už tu byl druhý zápas s borcem z SKS aréna Kladno, kde Michal zvítězil 5-1 na body. Michal si odnesl nejen pohár a diplom za 1.místo, ale i nové zkušenosti a bohužel i nějake to zranění. Patří mu ale velký obdiv a gratulace, že bez jakékoli předzápasové přípravy se tak skvěle umístil. Závěrem si myslim, že to bylo dobré zakončení tohoto roku/sezóny. M.S.

Kosa Cup 2012 (otevřené MČR) 13.10.2012

   Dnešní pocity z turnaje velmi potěšující i zaroveň hořké. První fight měl Fíla v kategorii do 15 let nad 150cm junioři. Předvedl na nováčka velmi paradní výkon. I přes nervozitu ale bohužel na zkušenosti, vahovou převahu a výšku na borce nestačil. Velikým sklamaním pro nás bylo že v tomto turnaji jsou jistý dva zápasy. Když prohrajete postupujete do looser pavouka kde se bouchá o 3.misto. Bohužel zde první dvojice v první lajne měla tu smulu že musela automaticky skončit hned po prvním zápase zdůvodu pro mě nepochopitelných. Takže šance na aspoň jeden vyhraný zápas byla pryč. Ale děkuji Fílovi že jel to co sme chtěli a příště už takovou smůlu mít doufejme nebudeme!!! Druhý fight v kategorii muži nad 80kg měl Pavel. První zápas prohrál a nasledně přesun do looser pavouka. Zde sme si vedli velmi dobře. Pavel se probojoval až do finale o 3.misto. Zápas byl dost vyrovnaný ale taky nám nepřálo štěstí. Bohužel prohráli sme s predčasným ukončením zápasu z důvodu povyraženého zubu. Ale zasloužene 4.misto. Zapasová bilance byla 2 prohry a 3 výhry. Myslim že každý z borcú si odnesl velikánskou zkušenost a vůli ještě víc dřít. Timto bych chtěl moc poděkovat Filipovi Kocábkovi a Pavlovi Michalovi za super výkony a všem co je přišli podpořit! Důležité není to jestli jsem vyhrál nebo ne, ale jestli jsem do toho dal všechno ;). Děkuji kluci..us !

Na závěr bych chtěl dodat, že našim cílem bylo jít vyhrát aspoň jeden zápas. Bohužel u Fíli se nám to z automatického vyloučení v looser pavouku nepovedlo a z prohry s borcem co vyhrál celou jeho kategorii.

Páskování na VII.KYU 17.6.2012

    Dnes 17.6. proběhlo páskovaní v h.počernicích v klukbu KOSAGYM. Zůčastnili se ho Filip K. a Jakub C. Po hodinovém "mučení" s podporou mě a H.V. oba bez problemů úspešně složili zkoušku. Ješteě jednou oboum velká gratulace a teď uz jen mít před očima říjen a závody :)!